HTML

Online tréning

Segítség mindazoknak, akik kezdők az üzletkötésben és azoknak a profiknak, akik ezt még jobban szeretnék csinálni.....

Friss topikok

  • Online tréner: @titkarnomami: Kedves kommentelő ! Az alap kérdések egyikét tetted fel, amely ,,megér egy misét" h... (2009.06.04. 12:58) Az első lépések
  • stexes: Üdv mindenkinek ! Örülök a blognak, bár én már a 20-% hoz tartozom tudom, hogy segítség nélkül ez... (2009.06.03. 22:24) Bemutatkozó

Archívum

Partnerek

2009.06.26. 10:34 Online tréner

Címlisták

 

Kedves érdeklődők !
 
Már elég részletesen megbeszéltük a célpiacok meghatározásával kapcsolatos feladatainkat, mindenki kiválasztotta a számára legmegfelelőbb termék, vagy szolgáltatási kört, elvégeztétek az első lépéseket a piackutatás vonatkozásában, tudjátok azt is kinek fogjátok a terméketeket, szolgáltatásaitokat értékesíteni, tovább is léphetünk a következő lépcsőfokra.
 
Címlisták !
Alapesetben amikor valaki az értékesítés területére lép a második nagyon fontos kérdés a célpiac, termék, vagy szolgáltatás meghatározása után az, hogy honnan lesznek az ügyfelek.
Itt két nagyon fontos irányba indúlhatunk el. Az első, amikor a saját ismeretségi, baráti körből kezdünk el építkezni, a másik, amikor ún. hideg címanyagból kezdünk el dolgozni. Mindkét iránynak megvannak az előnyei, hátrányai, erről a következő alkalommal fogunk beszélni.
 
További információkat a hamarosan induló http://salesakademia.hu/ oldalunkon fogsz találni.
 
Online tréner

Szólj hozzá!

Címkék: internet


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinesales.blog.hu/api/trackback/id/tr801209514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása