HTML

Online tréning

Segítség mindazoknak, akik kezdők az üzletkötésben és azoknak a profiknak, akik ezt még jobban szeretnék csinálni.....

Friss topikok

  • Online tréner: @titkarnomami: Kedves kommentelő ! Az alap kérdések egyikét tetted fel, amely ,,megér egy misét" h... (2009.06.04. 12:58) Az első lépések
  • stexes: Üdv mindenkinek ! Örülök a blognak, bár én már a 20-% hoz tartozom tudom, hogy segítség nélkül ez... (2009.06.03. 22:24) Bemutatkozó

Archívum

Partnerek

2009.06.02. 19:31 Online tréner

Az első lépések

A célpiac meghatározása

 

Ez az első lépésed a sikerhez vezető úton. Hiszen bármilyen kiváló termékkel, szolgáltatással, értékesítési technikákkal rendelkezel, mindez mit sem ér, ha a nem megfelelő körnek akarod ezt felkínálni. Egy példa erre: hiába próbálsz értékesíteni egy kiváló minőségű, pazar sportautót egy olyan embernek, akinek három kicsi gyermeke van, és a gyerekeit szeretné vele reggelenként iskolába vinni. Soha ne abból indulj ki, hogy neked mi tetszik, te mit szeretnél. A célpiac igényeihez kell alkalmazkodnod, ha sikert akarsz elérni. 

A témával kapcsolatosan a további információkat a hamarosan induló oldalunkon fogsz találni.

Online tréner 

2 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://onlinesales.blog.hu/api/trackback/id/tr311159838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

titkarnomami 2009.06.03. 23:10:08

Nagyon érdekes a témátok, és azt szeretném megkérdezni, milyen szempontok szerint kell meghatározni a célcsoportot?

Válaszod előre is köszönöm!

Online tréner 2009.06.04. 12:58:14

@titkarnomami: Kedves kommentelő ! Az alap kérdések egyikét tetted fel, amely ,,megér egy misét" hiszen mindenki először ezzel a kérdéssel kell hogy indítson, kinek fogok eladni ? Ki lehet az én célcsoportom ? Ez függ attól, hogy termék, vagy szolgáltatások értékesítésével foglalkozol. Függ attól ,hogy folyamatos eladásokat tervezel, vagy un kampány salest csinálsz. Illetve függ az aktuális piaci irányzatoktól, jellemző gazdasági folyamatoktól is. Hiszen az emberek gondolkodását ez döntően befolyásolhatja. Előzetesen ennyit tudok mondani. Konkrét kérdésed esetén tudok bővebben segíteni, illetve hamarosan induló oldalunkon fogsz további infokat találni ezzel a nagyon fontos témával kapcsolatban.

Online tréner
süti beállítások módosítása